RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mihai Răduţ: „Sperăm să câştigăm, ar fi o surpriză”

/ 14 august 2014

Vineri, în Ghencea, Pandurii caută să-şi spele păcatele acumulate în faţa suporterilor, printr-un rezultat pozitiv împotriva Stelei Bucureşti.

radut-intre-plesan-si-madson

Mijlocaşul Mihai Răduţ are aşteptări mari de la partida împotriva campioanei României, catalogând-o ca fiind una extrem de importantă pentru moralul echipei sale, în plus de acest lucru, constituind şi un bun prilej pentru a-şi îndrepta imaginea, şifonată odată cu jocul prestat în primele trei etape ale Ligii 1: „E bine că jucăm cu Steaua, avem şansa să ne spălăm păcatele. Deci, important este să facem un meci bun, să obţinem un rezultat pozitiv. Avem mare nevoie de puncte, sper să arătăm bine şi să facem un joc bun pentru a ne întoarce fericiţi acasă. Am avea moral cu Viitorul, am avea alt tonus”. Acesta este conştient de forţa adversarului, dar speră într-o surpriză, vineri seara: „Steaua este o echipă favorită în toate meciurile din România, au jucători buni. Dar cu Pandurii au avut meciuri grele. Dacă Ceahlăul a câştigat aici, putem câştiga şi noi la Bucureşti. Sperăm să câştigăm, ar fi o surpriză”, a declarat Răduţ, jucător sosit în această vară la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.