RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II, învinsă de FC Caransebeș în Cupa României

/ 13 august 2014
Tinerii Pandurilor se opresc în faza a III-a a Cupei României, echipa lui Adi Bogoi pierzând cu 0-2 (0-1) în fața divizionarei secunde FC Caransebeș.

IMG_2694Dorința de calificare în faza următoare a celor de la Pandurii II a fost mai mică decât experiența arătată de FC Caransebeș, echipă care s-a așezat încă de la începutul partidei mai bine în teren. Beneficiind și de câteva inexactități în defensivă ale junilor panduri, FC Caransebeș a beneficiat de trei bune oportunități în prima jumătate de oră, fără însă a puncta și pe tabelă. Pandurii II a replicat prin Mărgărit, care a scăpat singur în partea stângă, dar a șutat prost, departe de poartă, din poziție ideală. Împrumutat la FC Caransebeș chiar de panduri, Lupu a „mușcat” deschizând scorul în minutul 38 cu un șut din colțul careului mare. Gazdele au încercat să revină, dar Ionuț Constantin a ratat de puțin spațiul porții dintr-o lovitură liberă executată de la circa 27 de metri, lateral dreapta, iar mingea trimisă de la 23 de metri de Stegaru a șters bara transversală după ce a fost atinsă și de portarul Rusu în minutul 44. Oaspeții puteau să-și dubleze avantajul la faza imediat următoare, însă centrarea perfectă a lui Săulescu a fost tratată cu un luft de Negoescu. Acesta s-a revanșat însă după pauză, în minutul 51, reluând din interiorul careului la o fază confuză, dintre fundașii pandurilor. Meciul se putea relansa dacă Oiță, cu o lovitură de cap din 8 metri, l-ar fi învins pe Rusu în minutul 54, sau dacă trasorul lui Alexandru Dan din minutul 80 ar fi prins cadrul porții. Și oaspeții mai puteau marca în minutul 80, dar Bușu a fost imprecis, iar meciul s-a încheiat cu scorul stabilit în minutul 51 de Negoescu.

IMG_2736În tribunele „Municipal”-ului au luat loc circa 200 de spectatori, printre ei fiind și jucătorii și antrenorii primei echipe, dar și alte prezențe inedite. Printre aceștia, George Galamaz, acum președinte la FC Caransebeș, dar și Ousmane Viera. Fostul pandur, acum jucător la Rizespor, a venit pentru câteva zile în România și a ținut să ajungă și la Târgu Jiu pentru a-l vedea pe Petre Grigoraș, dar și pe foștii săi colegi de la Pandurii, echipă cu care a devenit vicecampion în 2013.

IMG_2782

În cealaltă partidă din Cupa României în care au fost angrenate echipe gorjene, Știința Turceni a pierdut pe propriul teren, scor 1-2, meciul cu Minerul Motru. Trupa lui Gabi Zahiu rămâne astfel singura reprezentantă a Gorjului în faza a IV-a a Cupei României.

Pandurii II Târgu Jiu – FC Caransebeș 0-2 (0-1)

Stadion „Municipal”, Târgu Jiu, spectatori: 200

Au marcat: – / Lupu (min. 38), Negoescu (min. 51)

Pandurii II: Negrilă – Trocan, Oiță, David, I. Constantin – Stegaru, Al. Dan – Șendroiu, Dănăricu, Cocină – Mărgărit. Au mai jucat: Pîrcălabu, Scheib și Dodoi. Antrenor: Adrian Bogoi.

FC Caransebeș: Rusu – Dicu, Goșa, Manea, Bușu – Precup – Săulescu, Negoescu, Artean, Lupu – Dîrvaru. Au mai jucat: Barbu, Poiană și Centea. Antrenor: Sorin Bălu.

Arbitri: Vlad Inoan – Radu Herția, Zoltan Torok.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.