RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II a renunțat la ultimul amical

/ 10 august 2014
Echipa a doua a Pandurilor se află încă în cantonament la Tâncăbești, dar se pregătește să revină acasă pentru meciul din Cupa României, unde în faza a III-a va întâlni pe FC Caransebeș într-un meci ce se va disputa la Târgu Jiu.

Tinerii panduri au disputat trei partide de verificare câștigând cu 7-3 meciul cu FC Snagov și pierzându-le pe celelalte două, 2-4 cu Academica Pitești și 0-3 cu FC Ștefănești. Pandurii II mai avea de disputat astăzi un ultim joc de verificare, însă s-a renunțat la acesta: „Exista riscul unor accidentări pe final de stagiu și am dorit să evităm acest lucru. În plus, ne dorim să ne pregătim cât mai bine pentru meciul de cupă, meci pe care ne dorim foarte mult să-l câștigăm și să mergem în faza următoare a competiției. Vom reveni marți la Târgu Jiu și vom juca miercuri meciul de cupă cu FC Caransebeș”, a explicat Robert Bălăeț, directorul sportiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.