RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantinides sună adunarea

/ 8 august 2014

Vacanţa baschetbaliştilor îşi consumă ultimele şapte zile , deoarece, pe 15 august, aceştia sunt aşteptaţi la Târgu Jiu, pentru primul antrenament sub îndrumarea lui Antonis Constantinides.

IMG_9110

După o vacanţă de aproximativ trei luni de zile, echipa de baschet Energia Târgu Jiu îşi va relua antrenamentele în vederea pregătirii sezonului 2014-2015, un sezon ce va rămâne, cu siguranţă, în amintirea suporterilor olteni, datorită debutului european. Cu o nouă bancă tehnică, dar cu un lot compus, în mare parte, din jucători familiarizaţi cu atmosfera de la Târgu Jiu, câştigătoarea Cupei României se va întoarce la treabă pe 15 august.

constantinides

Primul antrenament, aşteptat cu nerăbdare

Cipriotul Antonis Constantinides, tehnician sub bagheta căruia Energia Târgu Jiu va debuta în EuroChallange, este nerăbdător să îşi înceapă treaba la noua sa formaţie: „Primul antrenament este, de obicei, cel mai greu, deoarece jucătorii sunt nevoiţi să se adapteze la noua filosofie de joc, una ce o vor urma tot sezonul. Eu, personal, aştept cu nerăbdare prima întâlnire cu jucătorii şi asistenţii mei. Pentru mine, dar şi pentru staff-ul meu, noul sezon este o provocare foarte mare. Vă asigur că suntem pregătiţi 100% pentru a înfrunta-o ”, spune noul antrenor al Energiei.

Satisfăcut de lot

Fostul selecţioner al echipei naţionale a Ciprului se declară extrem de mulţumit de jucătorii pe care îi va avea la dispoziţie, experienţa fiind unul dintre punctele forte ale echipei pentru un sezon istoric în baschetul gorjean: „Am construit un roster de calitate, ce conţine jucători rapizi şi atletici pe poziţiile 2-3. Voi dispune de jucători ce ne pot ajuta în orice moment al jocului, unii cu experienţă ce o pot împărtăşi cu cei mai tineri ai echipei. Acest lucru poate constitui un atuu al Enerigei. Sunt foarte încântat de lotul pe care l-am construit ”, a punctat cipriotul.

Obiective comune pentru sezonul 2014-2015

În sezonul ce va debuta pe 24 septembrie,Constantinides se bazează pe un ajutor reciproc, în urma căruia atât echipa, cât şi cariera sa vor avea de câştigat, însă este conştient că va trebui să muncească în fiecare zi pentru acest lucru: „ Baschetul este un sport de echipă, ci nu unul care depinde de un singur jucător. Am o experienţă de 10 ani, iar de fiecare dată obiectivele echipei au fost şi obiectivele mele. Voi ajuta echipa să îşi atingă obiectivele, dar şi aceasta mă va ajuta pe mine pentru a urca în cariera de antrenor. Pentru acest lucru, voi munci în fiecare zi, în fiecare secundă. Cunosc foarte bine campionatul din România, dar la fel de bine cunosc şi modul în care îmi voi ajuta echipa să cunoască gustul succesului ”, a concluzionat tehnicianul de 40 de ani.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.