RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, două înfrângeri și un succes la turneul organizat la Târgu Jiu

/ 2 august 2014
Noua echipă a Energiei a debutat cu stângul în meciurile de pregătire. Turneul de la Târgu Jiu, la care au mai participat HC Vaslui, Poli Timișoara și CSM București, rămâne pentru gorjeni ca un mare semn de întrebare privind echipa cu care conducerea spera la un loc pe podium.

IMG_2221În primul joc, disputat în compania celor de la CSM București, Energia a dezamăgit pierzând fără drept de apel, scor 23-27. Apărarea trupei lui Andrieș a fost ca și inexistentă, în vreme ce atacul a fost lipsit de creativitate. Lucrurile au mers pe aceleași coordonate, cu noile achiziții dezamăgind în mare măsură, și în a doua zi de competiție, când nou promovata HC Vaslui s-a impus cu 29-23 în dauna gorjenilor. Nu a lipsit mult ca turneul de la Târgu Jiu să reprezinte „daună totală” pentru gorjeni, care au jucat mai bine, dar avut și multe momente de slăbiciune. Energia acondus și la 4 goluri, scor 12-8, dar și-a risipit avantajul și a fost condusă în partea a doua în trei rânduri în prima parte a reprizei secunde. De la 21-22 în minutul 46, Energia a marcat șase goluri fără să primească vreunul în 10 minute și și-a apropiat un succes care a mai șters amarul primelor două zile ale competiției.

În meciul cu HC Vaslui, pe final de joc, Felipe Mota a suferit o accidentare la genunchi și nu a mai jucat în ultima partidă a turneului, luni urmând a fi supus unor investigații pentru a se afla cât de gravă este situația.

„Mă așteptam să fie așa, știam că va fi un turneu foarte greu pentru noi pentru că veneam după o perioadă în care am făcut numai pregătire fizică și s-a văzut acest lucru. Îmbucurător este faptul că s-a văzut de la meci la meci o creștere în exprimarea noastră în teren. Avem foarte, foarte mult de lucru, am văzut după acest turneu. Trebuie să punem osul la treabă pentru că, acst campionat, după cum am văzut și la echipele de la acest turneu, se anunță deosebit de echilibrat și puternic”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro , Liviu Andrieș, antrenorul Energiei.

 

Rezultate turneu de handbal Târgu Jiu:
HC Vaslui – Poli Timișoara 25-25 (12-11)
Energia Târgu Jiu – CSM București 23-27 (11-17)
Poli Timișoara – CSM București 29-28 (15-14)
Energia Târgu Jiu – HC Vaslui 23-29 (12-14)
CSM București – HC Vaslui 28-30 (12-16)
Energia Târgu Jiu – Poli Timișoara 30-27 (15-13)

Clasamentul turneului:
1. HC Vaslui             3          2          1          0          84-76              7
2. Poli Timișoara       3          1          1          0          81-83              4
3. CSM București      3          1          0          2          83-82              3
4. Energia               3          1          0          2          76-83              3

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Laurentiu spune:

    Poate ca jucatori avem(mie mi-au placut extremele si conducatorul de joc).Daca am fi avut si antrenor……

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.