RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Michal Kremen, încântat de transferul la Energia

/ 1 august 2014

Sportivul, născut la Marianske Lazne, consideră că nu şi-a spus ultimul cuvânt în baschetul de performanţă, transferul la Energia fiind un pas înainte pentru acesta.

indexNoua echipă este văzută cu ochi buni de cehul Michal Kremen, care, într-o declaratie acordată site-ului nostru, a vorbit despre ce înseamnă pentru el debutul în baschetul românesc, cât şi despre relaţia pe care acesta o are cu noul tehnician al Energiei, cipriotul Antonis Constantinides : „Cred că este o bună oportunitate de a-mi demonstra experienţa şi abilităţile şi, de asemenea, că pot juca în continuare baschet. Faptul că voi avea ocazia să evoluez alături de Energia în EuroChallange, a contat foarte mult în decizia pe care am luat-o.Am primit numai informaţii bune despre acest club. Campionatul din România este un pas înainte pentru mine. Am lucrat doi ani cu Antonis Constantinides, aşa că, amândoi ştim la ce să ne aşteptăm unul de la altul. El a fost unul din motivele pentru care am ales să semnez cu Energia. Constantinides este un om cu adevărat important pentru mine!” , a punctat achiziţia gorjenilor din această vară.

Michal Kremen (33 de ani) evoluează pe poziţiile 3-4 şi măsoară 2.01 metri. Acesta a petrecut ultimii doi ani în Cipru, la Apoel Nicosia, unde în ultimul sezon, alături de antrenorul Energiei, Antonis Constantinides, a cucerit titlul de campion.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.