RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Previziuni sumbre pentru Erico!

/ 29 iulie 2014
Accidentarea suferită de Erico în debutul meciului de la Craiova este mai gravă decât părea la prima vedere, anunță antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș.

erico golConform spuselor tehnicianului echipei gorjene, brazilianul Erico da Silva va absenta de pe teren chiar și două luni, ceea ce ar însemna mare parte din turul campionatului: „Erico a mai făcut azi un RMN și probabil va mai urma un alt examen medical pentru problema sa la ligamentele colaterale interne. Cred că ar fi senzațional dacă ar lipsi doar două jocuri, dar premizele sunt mai sumbre, este posibil să stea pe margine o lună sau două. Este clar o situație destul de neplăcută și va trebui să găsesc alte soluții. Pîrvulescu? De ce nu Negrescu?…” , a declarat Petre Grigoraș.

Pentru meciul susținut la Craiova, după accidentarea lui Erico, locul în centrul defensivei a fost acoperit de fratele geamăn al acestuia, Elton, ceea ce s-ar putea întâmpla și de acum încolo. Cel puțin la fel de îngrijorătoare precum accidentarea lui Erico este evoluția lui Christou, fostul căpitan al Pandurilor gafând mult prea des în ultima vreme pentru experiența pe care o are și responsabilitățile și încrederea ce îi este încă acordată la Pandurii.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.