RSS post comments feeds rss email feeds twitter

În căutare de adversari pentru perioada de pregătire

/ 29 iulie 2014

Energia Târgu Jiu va beneficia de aportul unui nou preparator fizic.

IMG_7658

Echipa de baschet se va reuni pe data de 15 august în perspectiva pregătirii noului sezon competiţional. Jocurile de pregătire sunt cele care le dau bătăi de cap oficialilor olteni, aceştia aflându-se într-o continuă căutare de adversari. Până în acest moment, Energia Târgu Jiu şi-a confirmat prezenţa la un turneu ce se va organiza la Târgu Mureş, la care vor mai participa alte trei echipe, printre care U BT Cluj, echipa gazdă, BC Mureş, dar şi o echipă din Serbia: „Am parafat un turneu, ultimul din perioada de pregătire, în perioada 11-13 septembrie, la Târgu Mureș, unde vor mai fi invitate U Mobitelco Cluj și o echipă din Serbia”. Suporterii baschetului gorjean se vor putea bucura de o nouă ediţie a Cupei Energia, turneu ce se va desfăşura între 5-7 septembrie, la Târgu Jiu: „Vom mai face un turneu la Târgu Jiu între 5 și 7 septembrie, dar suntem încă în căutare de echipe pentru că majoritatea echipelor importante de la noi sunt angrenate atunci în alte turnee. Astfel că, mai mult ca sigur, ne vom orienta spre echipe din afara României. Nu vrem să jucăm în această perioadă cu Asesoft pentru că avem Supercupa cu ei și cu Craiova pentru că avem în prima etapă cu ei. O problemă de același gen este și între Steaua și BC Mureș”.

Antrenorul secund al Energiei, Claudiu Alionescu, a dezvăluit că, staff-ul echipei se va extinde cu un nou membru, din această vară, la Târgu Jiu fiind aşteptat un nou preparator fizic: „Vom avea în staff și un nou preparator fizic, un macedonean. Nu pot să-i dau încă numele pentru că încă nu s-a semnat contractul, dar este un preparator pe care antrenorul Constantinides îl cunoaște foarte și pentru care a optat în momentul în care am fost siguri că nu va mai continua colaborarea noastră cu fostul preparator fizic grec”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.