RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, aproape de startul pregătirilor pentru noul sezon

/ 29 iulie 2014

Băieţii lui Antonis Constantinides se vor reuni pe 15 august.

IMG_9980-qpr-608x280

După o vară tumultoasă în sânul clubului oltean, destinele echipei de baschet au fost preluate, în mod official, de Dan Cumpănaşu, care a fost numit în funcţia de preşedinte al secţiei de câtre Laurenţiu Ciurel, directorul general al CEO. De-a lungul pauzei competiţionale, Cumpănaşu, împreună cu finanţatorii, dar şi cu noua bancă tehnică formată din cipriotul Antonis Constantinides şi Claudiu Alionescu, au stabilit lotul de jucători pentru stagiunea 2014-2015. Încet, dar sigur, aceştia au rezolvat campania de achiziţii, roster-ul echipei fiind acum pregătit pentru demararea pregătirilor: „În principiu, am finalizat lotul. Nu am primit contractul semnat de Porter, el e ultimul care va semna. A fost ocupat, dar am discutat cu el şi mi-a spus că va trimite contractul semnat în cel mai scurt timp. Pot spune că lotul este finalizat”, a declarat Dan Cumpănaşu.

Brusc, în vederile conducerii oltene au intrat şi juniorii de la CSŞ,care sunt aşteptaţi să se alăture echipei prim divizionare: „Vedem cum transferăm jucătorii de la CSS, eu doream 3-4 sportivi. Berculescu am înţeles că s-a înţeles cu CSS Cluj Napoca, nu ştiu dacă poate să-şi ia transferul de la CSS. Eu doream să luăm jucători de la CSS Târgu-Jiu cu dublă legitimare, Sanda, Vlad şi Berculescu, mi-am exprimat dorinţa de a-i lua definitiv şi ne trebuie acordul lor. Vedem ce rezolvăm”, a mai spus Cumpănaşu.

Lotul Energiei pentru sezonul 2014-2015:

Poziţia 1: Watson, Tudosă, Aktas.

Poziţia 2: Troupe, Ştefan.

Poziţia 3: Darby, Karpelesz.

Poziţia 4: Milosevic, Kremen, Vlaicu.

Poziţia 5: Woods, Minea.

Mişcările ce au avut loc în interiorul clubului gorjean, au fost completate cu numirea lui Alin Bădescu în funcţia de preşedinte al CS Energia Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.