RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciucur nu face parte din planurile lui Grig

/ 24 iulie 2014
Alexandru Ciucur nu va juca pentru Pandurii în această ediție de campionat, aceasta este decizia luată de antrenorul Petre Grigoraș, care consideră că acestuia îi va fi foarte greu să se bată pentru un loc în echipă cu jucători precum Iorga, Buleică, Gezim sau Nicoară.

IMG_3248Antrenorul Pandurilor i-a pus în vedere jucătorului situația de fapt, iar Ciucur a înțeles că este mai bine să meargă la o echipă la care să poată să joace meci de meci. „Am anunțat că vom renunța la Ciucur. El este pregătit să plece. L-am primit să se mai antreneze aici câteva zile. Dorința lui este să joace cît mai mult, i-am explicat că, din punctul meu de vedere, va fi foarte greu să intre în calculele mele având în vedere că am făcut niște transferuri bune și am încredere în jucătorii respectivi”, a declarat antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș, încercând să explice motivele despărțirii de Ciucur. Antrenorul Pandurilor mărturisește că în calcul acum nu este luat doar un împrumut al lui Ciucur, care are mari șanse de a ajunge la CSMS Iași, ci chiar un transfer: „Acum să vedem ce soluții vor găsi clubul și el pentru a avea oportunitatea de a juca mai mult în altă parte. Poate fi un împrumut sau chiar un transfer definitiv”, a mai spus Grigoraș.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.