RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grig, încântat de noua competiție propusă de LPF

/ 20 iulie 2014
Dincolo de pripa în care LPF a stabilit calendarul Cupei Ligii punând faza optimilor de finală înaintea primei etape de campionat, antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș, se arată încântat de noua competiție.

grigoras 2007Grigoraș spune că noua competiție îl va ajuta folosindu-se de ea mai bine decât de un antrenament pentru ca jucătorii să atingă cea mai bună formă pentru campionat, iar în plus există motivația financiară dată de premiile atractive în bani oferite de organizator: „Sunt super-încântat de această competiție nouă pentru că cel mai bun antrenament este jocul. Singura problemă e că dacă s-ar fi anunțat programul dinainte, ar fi fost și mai bine, dacă ar fi fost după prima etapă, cred că ar fi fost mai bine. În rest, sunt încântat, este o competiție în care sunt și premii. Este foarte important să nu se joace de dragul de a se juca. E o competiție în care există și recompense, o competiție pe care eu o salut. E bine să jucăm și noi mai multe meciuri, ca în străinătate”, a declarat tehnicianul echipei gorjene.

Pandurii își începe sezonul 2014-2015 jucând la Mediaș, cu Gaz Metan, cu o partidă contând pentru optimile de finală ale Cupei Ligii. Meciul este programat a începe la ora 18:00 și va fi transmis în direct pe Look TV.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.