RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gaz Metan, schimbată, dar la fel de incomodă

/ 20 iulie 2014
Pandurii a mai întâlnit pe Gaz Metan Mediaș, chiar la Mediaș, în această vară, într-un joc de verificare pe care trupa lui Grigoraș l-a câștigat la limită, 1-0, cu un gol al unui brazilian aflat în probe, dar care n-a fost oprit.

2Echipa ardeleană a suferit numeroase schimbări față de cea din sezonul trecut, însă Grigoraș nu crede că este mai puțin periculoasă: „Sunt convins că Mediașul nu va semăna cu cel întâlnit în amicalul din această vară. Chiar dacă a pierdut în această vară niște jucători, rămâne o echipă greu de învins pe teren propriu. Este o periculoasă, grea, care anul trecut a luat puncte tuturor echipelor mari din față, Astra, Petrolul, Steaua, chiar și Pandurilor. Este o echipă incomodă pentru oricine merge la Mediaș, trebuie să tratăm foarte serios această partidă. Problema noastră e că venim după două cantonamente aproape legate, dar mergem cu toată echipa. Voi încerca să-i găsesc pe cei mai în formă pentru a tratat serios competiția cât avem posibilitatea, pentru că dacă era să jucăm vineri, e clar, nu reușeam să facem acest lucru”, a declarat Grigoraș.

Gazul a jucat un ultim meci amical înaintea confruntării cu Pandurii cu cei de la U Cluj, medieșenii impunându-se cu 2-1. Dulca are în lot mulți jucători noi precum Crețu, Mujdragic, Buziuc, Enescu, Figliomeni, Szilagyi sau Tîrnovan fiind aduși să suplinească plecările lui Bawab, Frăsinescu, Munteanu, Mărkuș sau Robertson.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.