RSS post comments feeds rss email feeds twitter

L-au luat și pe Nistor!

/ 18 iulie 2014
Cu puțin timp înaintea startului în noul sezon, Pandurii și-a rezolvat și ultima problemă de pe lista de achiziții. Antrenorul Petre Grigoraș și-a văzut visul cu ochii și îi are din nou sub comandă atât pe Mihai Răduț, care a semnat și el contractul cu Pandurii, cât și pe Dan Nistor, căruia Evian i-a acordat un nou împrumut la echipa gorjeană.

nistor targu muresBonusul pe care Grigoraș l-a primit în ultimele zile de cantonament a fost obținerea împrumutului lui Dan Nistor. Acesta nu a intrat în vederile antrenorului celor de la Evian TG și conducerea gorjenilor a insistat pentru revenirea sa la Pandurii, lucru reușit în ultimul moment: „S-a rezolvat şi transferul lui Dan Nistor. O să facă în cel mai scurt timp joncţiunea cu lotul nostru. E apt pentru jocul de luni, s-a antrenat, rămâne să vedem cum se rezolvă micile detalii care ar fi legate de obţinerea cărţii verzi. E bine că s-a ajuns la un numitor comun. Mă bucur pentru această mutare, am discutat şi cu băiatul, şi abia aştepta şi el să vină la noi”, a declarat Grigoraș, încântat de ultima lovitură dată de gorjeni pe piața transferurilor din această vară.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.