RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antonis Constantinides: „În acest wekeend, vom decide noul pivot!”

/ 18 iulie 2014

Antrenorul cipriot a confirmat şi el informaţia potrivit căreia Energia Târgu-Jiu nu se va baza pe serviciile americanului Marvin Jefferson.

constantinides

După ce administratorul CS Energia, Dan Cumpănaşu, a confirmat informaţia apărută pe www.sportingorj.ro, potrivit căreia negocierile cu americanul Marvin Jeffeson au ajuns la un punct mort, şi tehnicianul cipriot al echipei gorjene, Antonis Constantinides, a mărturisit că, în acest moment,s-au reluat căutările pentru un jucător de poziţie 5: Este adevărat, Marvin Jefferson nu va mai colabora cu noi în sezonul ce urmează. Suntem în discuţii cu trei jucători pentru postul de pivot, în acest wekeend, urmând să luăm o decizie. Imediat după ce vom semna contractul, vom putea face public şi numele , a declarat Constantinides, pentru site-ul nostru.

Echipa gorjeană are în acest moment semnate contracte cu Louis Darby, Nemanja Milosevic, Michal Kremen, Giordan Watson, Tal Karpelesz, Cătălin Vlaicu, Vasile Ștefan, Daniel Tudosă și Baris Aktas.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.