RSS post comments feeds rss email feeds twitter

L-au ratat pe Dragoș Andrei

/ 13 iulie 2014

Energia Târgu Jiu nu a reuşit să obţină semnătura jucătorului originar din Vâlcea, acesta alegând să meargă la SCM U Craiova.

dragos-andrei

Internaționalul român Dragoș Andrei (ex – BC Timişoara) a fost până nu demult una dintre țintele Energiei, însă jucătorul a ales o altă destinație pentru următorul sezon. „Am fost interesați de Dragoș Andrei, dar, din câte am înțeles, el a semnat deja cu Craiova. Căutăm în continuare jucători români”, a recunoscut antrenorul secund al Energiei, Claudiu Alionescu. Acesta mărturisește că, în cazul în care nu vor reuși să aducă un coordonator de joc român cu experiență, se vor reorienta pentru un jucător autohton pe o altă poziție: „Ne interesează un jucător român pentru pozițiile 1-2, dar, dacă nu vom găsi, atunci ne orientăm și spre pozițiile 2-3. Suntem implicați în competiții pe trei fronturi, va fi un sezon lung și aglomerat, așa că avem nevoie de un lot cât mai puternic”, a completat Alionescu.

Lista jucătorilor români de valoare a început să se restrâgă, în acest moment, din cei aflaţi în pregătire cu lotul naţional al României, doar Mihai Paul este fără contract semnat pentru următoarea stagiune.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • bubu spune:

    nu se poate asa ceva…..deja e bataie de joc…conducerea energiei e batuta in cap? vreti sa fiti alergati de fani pe strazi? watson pozitia 1, titular indiscutabil….tudosa si aktas tot pozitia 1, putand juca si 2….posibil si gliga, nu stiu exact situatia acestuia…si voi vreti sa aduceti inca un jucator pe pozitia 1-2?! nu va uitati ca pozitia 3 nu are rezerva in lotul actual?!

  • Felix spune:

    Daca avem nevoie de un jucator roman pe pozitia 1 ce facem cu tudosa si cu aktas????de ce i am mai oprit????pe pozitia 5 cati jucatori avem?????sa nu uitam ca se joaca si cupele europene…..a inceput si Alionescu sa si dea cu parerea acum!!:))))))))))).baiatul asta care antreneaza echipa , cipriotul asta oare are vreo idee de campionatul din romania???????toate echipele sa intaresc cu jucatori valorosi din campionate puternice numai Energia dupa parerea mea arata mult mai rau fata de sezonul trecut…..oare ce ne dorim pt sezonul asta?????faptul ca avem conducerea asta si banca asta tehnica eu zic ca spune tot despre ce ne dorim sezonul asta…….tot binele pentru toata lumea si bafta multa echipei dar sa nu ne creada nimeni prosti….pe noi cei care venim sa sustinem aceasta echipa meci de meci…

  • Gigel spune:

    Se cauta cu disperare jucatori romani… Dar care este strategia Clubului Energia Rovinari in ceea ce priveste juniorii de la CSS Targu Jiu? Avem cea mai buna echipa de juniori a tuturor timpurilor in oras, cu 3 titluri de campioana si doua de vicecampioana si nu s-a semnat nici macar un contract cu jucatori de exceptie ca Adrian Vlad, Silviu Sanda, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Horea Constantinescu, Alex Buzuloiu si nu numai!!! Platim mii de euro la straini si nu suntem capabili sa oferim cateva sute de euro unor juniori de certa valoare si perspectiva. Halal conducere, halal viziune! Prin plecarea dlui Raut si a dlui Stroescu, s-a spus adio juniorilor!

  • energeticianul spune:

    Pozitia 5 un roman, ar fi varianta ideala dar din pacate piata de jucatori autohtoni pe pozitia asta este foarte restrsnsa( Baciu, Tibarna, Dragusin au contracte semnate, Paltinisanu se retrage) asa ca un 2-3 ar fi varianta cea mai la indemana….1-2 sunt destui.

  • Felix spune:

    PoItia 2 3 avem doi romani buni..pe vasile si pe tal…..s a plecat de la inceput pe o idee proasta la formarea echipei….sunt alte interese mai mari decat sa aducem la echipa juniorii nostri…..cu 4 americani (negri )la echipa o sa aiba foarte multe de invatzat si sanda si vlad si berculescu si toti ceilalti…bravo conducerea

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.