RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cu Velez Mostar în loc de Jablonec

/ 10 iulie 2014
Programul jocurilor amicale a suferit o nouă modificare după ce conducerea cehilor de la Jablonec a insistat ca jocul cu Pandurii să se dispute la o distanță destul de mare de locul unde echipa gorjeană este cantonată.

meci amical 2„Trebuia să jucăm cu echipa din Cehia, dar ei voiau să jucăm la vreo 150 km și nu puteam să permit să pierd două ore dus și două ore întors. Vom juca tot la noi, cu o echipă din prima ligă din Bosnia, Mostar”, a anunțat Grigoraș. Partida dintre Pandurii și Velez Mostar, care a terminat ultimul seazon pe locul 5 în prima ligă din Bosnia-Herțegovina, se va disputa pe terenul pe care Pandurii se antrenează în sudul Vienei, cu începere de la ora 18:00, ora României.

În legătură cu primul meci amical disputat de Pandurii în Austria, 0-0 cu Nyiregyhaza Spartacus, rezultatul se pare că l-a interesat cel mai puțin pe antrenorul gorjenilor, care se declară mulțumit de felul cum jucătorii săi s-au prezentat la acest meci: „Nu am fost foarte intersat pentru prima partidă de rezultat. Încă suntem în perioada de acumulări. Am făcut în dimineața jocului un antrenament de viteză foarte solicitant și nu mă așteptam să aibă prospețime, chiar nu au avut, dar și așa, per total, s-au mișcat destul de bine. Am dominat în prima parte, dar fără ocazii. S-au mișcat destul de bine pentru stadiul la care suntem acum. În partea a doua am ratat și un penalti, dar nu m-a interesat, am vrut să le dau 45 de minute la toți, excepându-l pe Mingote și copii care au jucat mai puțin. Se prezintă bine, se antrenează bine, iar de duminică o să încerc, intrând în săptămâna precompetițională, să le dau prospețime”, a concluzionat Grigoraș după jocul cu echipa maghiară.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.