RSS post comments feeds rss email feeds twitter

ACTUALIZARE. Energia, refuzată de Păltinişanu

/ 9 iulie 2014

Acesta a decis să pună punct carierei de jucător profesionist.

dan-paltinisanu-660x439

Din câte se pare, Dan Păltinişanu a declinat oferta venită din partea clubului oltean, jucătorul timişorean luând decizia de a renunţa la cariera de jucător profesionist. Ajuns la vârsta de 36 de ani, acesta va conduce o grupă de juniori la BC Timişoara.

–––––––––––

Potrivit unor surse ale site-ului www.sportingorj.ro, Energia Târgu Jiu este interesată de serviciile timişoreanului Dan Păltinişanu. În precedentul sezon, acesta a îmbrăcat maieul celor de la BC Mureş Târgu Mureş. Bănăţeanul a evoluat în 25 de partide, având o linie statistică de 3.0 puncte şi 2.3 recuperări în 8.1 minute per partidă. „Tigrii” au contat pe Dan Păltinişanu şi în EuroChallange, acolo unde, fiul celebrului fotbalist timişorean, a încheiat competiţia cu o medie de 2.4 puncte şi 1.8 recuperări.

Păltinişanu are 36 de ani, măsoară 2.08 metri şi evoluează pe poziţia 5.

De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat la Dinamo Bucureşti, CSU Sibiu, Gaz Metan Mediaş, CSU Ploieşti şi BC Timişoara.

Gruparea pregătită de Antonis Constantinides, a ajuns la un număr de nouă jucători în lot: Giordan Watson, Vasile Ștefan, Cătălin Vlaicu, Daniel Tudosă, Tal Karpelesz, Baris Aktas, Nemanja Milosevic, Louis Darby şi Michal Kremen.

Rămâne de urmărit dacă cele două părţi vor ajunge la un numitor comun.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • a fan spune:

    Uuuu, achizitie de Eurochallenge..

  • Felix spune:

    Energia negociaza cu Sandu Vinereanu….:)))))se duce dracu tot ce s a construit la tg jiu:((((((pai cum sa te prezinti in campionat ,cupele europene si cupa Romaniei cu lotul asta??!!!:((((si cu conducerea asta si cu banca asta tehnica??????????.ce rost mai are sa venim la meciuri??dupa tur o sa ne linistim toti cu baschetul la tg jiu….

    • valer spune:

      Cautam in continuare pivoti. In rest, ce ti se pare in mare neregula lotul ?! Sau vorbesti ca sa nu te plictisesti…

  • Florin spune:

    Care lot?

  • marian spune:

    Felix motanul,stai acasa daca nu-ti convine!!Te asigur ca nu-ti va simti nimeni lipsa.HAI ENERGIA!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.