RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Laurențiu Iorga, ultimul venit

/ 7 iulie 2014
În lotul Pandurilor și-a făcut loc și un fost gălățean, Laurențiu Iorga, care în returul campionatului trecut a fost împrumutat la Astra Giurgiu, urmând să semneze cu gruparea târgujiană.

iorga „În cazul lui Iorga discuțiile au avut loc și astăzi (n. red. – ieri) va semna. Shalaj Gezim a semnat deja”, a anunțat Ion Șolea, organizatorul de competiții al Pandurilor. Acesta a mai declarat că și Mihai Răduț își va pune în curând semnătura pe contractul cu Pandurii: „Din câte știu eu, nu sunt probleme cu Răduț. De fapt, toți jucătorii din lotul pe care-l deplasăm în Austria sunt jucătorii Pandurilor”, a mai spus Șolea. Pe lângă Iorga, Răduț, Gezim, Roman sau Pană, o noutate în lotul gorjenilor o reprezintă și fundașul central Cătălin Pârvulescu. Acesta a avut prestații bune la antrenamentele de la Cisnădie și în jocul amical cu Gaz Metan Mediaș și are șanse de a rămâne la Pandurii: „Pîrvulescu este în lot, încă nu a semnat, dar nu va fi o problemă în a-l legitima. El l-a convins pe Grigoraș, dar rămâne să-l mai vadă și în meciurile de pregătire. În mare parte el e cooptat în lot”, a confirmat Șolea.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.