RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie în primul amical pentru Pandurii

/ 1 iulie 2014
Pandurii a învins la limită, scor 1-0 (0-0), pe Gaz Metan Mediaș în primul amical susținut în această vară, partida disputându-se chiar la Mediaș. Singurul gol al partidei a fost marcat în partea a doua a meciului, în minutul 69, de Iago Morais, unul dintre cei doi brazilieni testați în aceste zile de Petre Grigoraș.

alb-albastru Pandurii 1962 600           Pandurii a dominat prima repriză, a avut o bară la un șut al lui Buleică respins de Buchta, dar și un gol anulat pentru un offside, gol marcat de Matulevicius. În partea a doua, în care Grigoraș a schimbat întreaga echipă, gazdele au avut și ele o bară, la un șut puternic de la 35 de metri care a lovit transversala. Iago Morais a marcat golul victoriei gorjene după ce a scăpat singur cu Pleșca la 35 de metri, a pătruns spre poarta medieșenilor și a trimis plasat, pe lângă portar.

Pandurii va juca mâine și cel de-al doilea meci amical al acestei veri, contra celor de la ASA Târgu Mureș.

Gaz Metan Mediaș – Pandurii Târgu Jiu 0-1 (0-0)

Pandurii I: Stanca – Unguruşan, Christou, Erico, Momcilovic – Breeveld, Anton, Răduţ – Buleică, Matulevicius, Nicoară.

Pandurii II: Gliwa – Pleașcă, Pîrvulescu, Negrescu, I. Constantin – Elton, Pană, Lircă – Iago Morais, Jose dos Santos, Roman.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.