RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CSŞ Târgu Jiu, prezenţă onorabilă la Baby Baschet

/ 30 iunie 2014

Clubul Sportiv Şcolar Târgu Jiu a încheiat competiţia cu un bilanţ de patru victorii şi cinci înfrângeri, ocupând locul 47 din cele 79 de echipe participante.

mini-baschet-SITE-MARE-349x218_cEchipa de baschet masculin a CSŞ Târgu Jiu, a participat în perioda 22-28.06.2014, la Liga Naţională de Baby şi Mini Baschet, competiţie ce s-a desfăşurat în acest an la Craiova. Clubul ce are în componenţă copii născuţi în anii 2004, 2005, cât şi 2006, a fost condus la Craiova de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Baschet Gorj, Marius Vlaicu, care l-a suplinit cu brio pe Gabriel Bekeş, profesor ce nu a putut fi alături de echipă la această competiţie dedicată tinerilor baschetbalişti din ţara noastră.

Clubul Sportiv Şcolar Târgu Jiu a fost repartizat în serie cu A.C.C. Viitorul Bucureşti, LPS Bihorul Oradea şi CSŞ Târgovişte, pentru ca mai apoi, acesta să evolueze pentru locurile 33-67. În urma rezultatelor înregistrate, tinerii baschetbalişti gorjeni au ocupat locul 47 din cele 79 de echipe participante din întreaga ţară.

Mai jos, vă prezentăm rezultatele avute de gorjeni în cele nouă jocuri disputate:

A.C.C. VIITORUL BUCURESTI-C.S.S. TG-JIU – SCOR: 28-12
LPS BIHORUL ORADEA-C.S.S.TG-JIU– SCOR: 39-10
C.S.S.TARGOVISTE-CSS.TG-JIU– SCOR: 18-25
A.C.S. BALLER 1 BUCURESTI-C.S.S. TG-JIU – SCOR:24-12
C.S.U. Asesoft Junior – 2 Ploiesti-C.S.S. TG-JIU 17-31
A.C.S. Eko-Sighet Sighetul Marmatiei-C.S.S.TG-JIU– SCOR: 27-26
C.S.S.TARGOVISTE-CSS.TG-JIU– SCOR:11-13
A.B.C. GALACTICA BRASOV-C.S.S. TG-JIU-SCOR 34-20
C.S. TONICA PUCIOSA 2-C.S.S.TG-JIU-SCOR: 8-33

Lotul echipei pregătite de Marius Vlaicu, este format din: Şomacescu Tudor Ştefan,Vlaicu-Popa Mihnea Ioan, Pigui Luca Sebastian, Mitu Alexandru, Creţan Alexandru Andrei,Ionescu Alexandru, Fîntînă David Adrian, Mladin Raul Cristian, Olaru Constantin Bebiţă, Dobromir-Miloşescu Mario, Pomagă Alexandru Daniel.

Preşedintele Asociaţiei de Baschet Gorj, Marius Vlaicu, este de părere că această competiţie este de bun augur pentru tinerii baschetbalişti din judeţul nostru, considerând că aceştia văd în jucătorii de la Energia Rovinari adevăraţe modele de urmat: „Sunt mulţumit de locul ocupat având în vedere că, pentru aceşti copii a fost prima participare la un astfel de campionat. Înainte de acest turneu, am avut şapte jocuri amicale. Puteam să avem un bilanţ pozitiv, dacă ţinem cont de jocurile pierdute la un punct sau două diferenţă. Este un turneu de bun augur pentru toţi componenţii echipei, un turneu care îi ambiţionează, cu atât mai mult cu cât ei vin la fiecare joc al Energiei Rovinari. Tinerii baschetbalişţi au idoli în formaţia de primă ligă. Sperăm ca din această echipă să scoatem jucători pentru prima divizie, de ce nu şi pentru echipele din străinătate”. Fostul arbitru de primă ligă a dezvăluit în premieră pentru sportingorj faptul că la Târgu Jiu, s-au pus bazele unui nou club sportiv, Baschet Club Târgu Jiu Gorj: „Dorim să creem şi noi din ce în ce mai multe clubului de baschet. De exemplu, Asesoft Ploieşti a participat cu cinci echipe la competiţia ce a avut loc la Craiova, la fel şi Mobitelco Cluj. Aceste cluburi sportive sunt bine venite, copii trebuie să iasă de la calculatoare şi să se îndrepte către sport, către baschet”, a concluzionat Vlaicu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.