RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Internațional Bălești caută medaliile de aur la Mogoșoaia

/ 27 iunie 2014
Campioană a Gorjului la juniori A1, Internațional Bălești se află în fața unei performanțe majore, în acest weekend participând la Turneul Final al Campionatului Național, turneu ce este găzduit de Mogoșoaia.

După ce a trecut de AS Strehaia în dublă manșă și a câștigat Turneul Zonal de la Petroșani, lăsând acasă pe Universitatea Petroșani, Metalul Bocșa și CSS Caracal, Internațional Bălești va juca în semifinale cu Sporting Pitești. Antrenorul gorjenilor, Dan Vasilică, spune că are încredere că echipa sa va ajunge acolo unde le-a spus tinerilor săi jucători chiar de acum un an: „Pentru mine este doar un pas obișnuit, care trebuia să se întâmple. Le-am spus asta copiilor în vestiar acum un an, s-au uitat atunci la mine cu ușoară neîncredere, acum le-am amintit discuția de acum un an și mustăceau. Le-am spus atunci că nu vreau să câștigăm campionatul pentru că în fiecare an îl câștigă o echipă. Le-am spus că vreau să câștigăm campionatul și apoi să luăm locul 1 pe țară. Părea amuzant atunci pentru că Băleștiul nici măcar nu câștigase vreodată campionatul, părea imposibil. Dar nu doar factorul tehnic este cel care te împiedică să ajungi sus, ci cel mental. Dacă scapi de această inhibiție, de a nu visa, atunci nu ai limite și e în regulă. Acum, că am ajuns în primele patru pe țară, băieții cred cu tărie că putem lua locul 1”, a declarat tehnicianul gorjean.

Programul Turneului Final de la Mogoșoaia:

28 iunie:
Ora 09:00 / CSM Olimpia Salonta (BH)      –         CSM Pașcani (IS)
Ora 11:00 / AS Internațional Bălești (GJ)   –         CS Sporting Piteşti

29 iunie:
Ora 09:00 / Învinsa din semifinala 1           –         Învinsa din semifinala 2
Ora 11:00 / Învingătoarea din semifinala 1           –         Învingătoarea din semifinala 2

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.