RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antonis Constantinides: „Este o mare provocare pentru mine”

/ 27 iunie 2014

Tehnicianul a acordat primul interviu în calitate de antrenor al Energiei Rovinari. Acesta a povestit pentru site-ul nostru despre cum a intrat în legatură cu clubul gorjean, cât şi despre ce l-a determinat să aleagă câştigătoarea Cupei României.

36439_111348205579482_367561_n

Reporter: Cum aţi primit oferta din partea Energiei?

Antonis Constantinides: În urmă cu o săptămână, am primit un telefon de la sponsorul echipei, domnul Laurenţiu Ciurel, care m-a întrebat dacă sunt interesat să ocup postul de antrenor. I-am spus că sunt interesat, iar după o săptămână, am venit în România pentru a discuta cu comitetul clubului despre echipă. Am picat de acord asupra unor lucruri, iar, în cele din urmă, cele două parţi au ajuns la un numitor comun.

Rep: Ce v-a determinat sa alegeti această echipă?

A.C: Este o mare provocare pentru mine la Energia. Motivul este organizarea din club care, de cele mai multe ori, ajută echipa în a face o treabă bună. Acest club a crescut de la an la an, iar eu sunt un antrenor care ştie cum să ajute echipele pentru a se îmbunătăţi. Desigur, îmi doresc să câştig trofee şi cu Energia. De asemenea, faptul că vom evolua în EuroChallange este o nouă provocare. Am mai participat de trei ori în această competiţie. Consider că jocurile din cupele europene ne vor ajuta pe plan intern.

Rep: Ce vă propuneţi la noua echipă?

A.C: La această întrebare voi putea răspunde în momentul în care lotul echipei va fi definitivat.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.