RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antonis Constantinides, noul antrenor al Energiei Rovinari

/ 26 iunie 2014

Claudiu Alionescu va ocupa funcţia de antrenor secund.

 

konstantinidesAşa cum s-a speculat în ultimele zile, Antonis Constantinides o va pregăti pe Energia Rovinari în stagiunea 2014-2015. Tehnicianul cipriot a ajuns marţi seara la Târgu Jiu, acesta purtând mai multe serii de negocieri cu conducerea clubului gorjean.

Antrenorul de 39 de ani soseşte din ţara sa natală, acolo unde, a pregătit-o pe Apoel Nicosia, preţ de două sezoane. În stagiunea 2012-2013, Constantinides a lucrat cu actualul component al Energiei, Porter Troupe, jucător care l-a şi recomandat pe acesta mai-marilor clubului gorjean. Cu ajutor celor doi, Apoel a avansat până în finala campionatului. În acelaşi sezon, tehnicianul sub bagheta căruia Energia va debuta în EuroChallnage, a ocupat funcţia de selecţioner al reprezentativei masculine a Ciprului.

În alte ordine de idei, noul antrenor al oltenilor va colabora la Târgu Jiu cu Claudiu Alionescu, care din sezonul următor va ocupa funcţia de antrenor secund, acesta alegând să pună capăt carierei de jucător profesionist.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, Energia este aproape de a finaliza discuţiile cu americanii Louis Darby şi Porter Troupe, foarte probabil, la Târgu Jiu, urmând să revină şi Nemanja Milosevic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.