RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Roman și Bambara, ca și transferați la Pandurii

/ 24 iunie 2014
Pandurii începe să fie activă pe piața de transferuri, trupa lui Grigoraș fiind pe punctul de a se întări cu doi jucători de la echipe din România.

Mihai romanCel mai interesant transfer pare a fi Mihai Roman II, atacantul format la Universitatea Craiova și trecut în ultimii ani pe la mai multe cluburi din Liga 1 precum Petrolul, U Cluj, FC Drobeta și Săgeata Năvodari. Tânărul fotbalist de 22 de ani, fost internațional de juniori și tineret, a fost dorit și de Steaua, iar la Pandurii se pare că i-a fost oferit un contract pe două sezoane. Interesant este că, pe vremea când evolua la Universitatea Craiova, Adrian Mititelu îl considera pe Mihai Roman II drept cel mai de preț produs de export al echipei sale punându-i o clauză de transfer de 20 de milioane de euro.

Un alt jucător care se alătură trupei lui Grigoraș este fundașul stânga Narcisse Bambara, jucător din Burkina Faso ce a evoluat în România doar pentru Concordia Chiajna, echipă la care, în două sezoane, a strâns 42 de meciuri în care a reușit să înscrie un gol.

Deja în lotul Pandurilor la Sibiu, Codruț Lircă este și el în vederile antrenorului Petre Grigoraș, acesta declarând că vrea să-l vadă pe mijlocaș la lucru în acest cantonament: „L-am luat în pregătire, dacă tot nu prea avem posturile acoperite… E liber de contract, sper să dea randament, în rest ne vom înțelege. Dacă ne va convinge, în zilele următoare semnăm și contractul. Vreau să văd ce-i poate și capul în afară de picioare. Săptămâna asta voi decide în privința lui”, a declarat Grigoraș despre jucătorul de 25 de ani ce și-a reziliat recent contractul cu CSM Râmnicu Vâlcea, echipă la care a evoluat destul de puțin în ultimul an, mai ales în timpul mandatului lui Claudiu Niculescu. Codruț Lircă nu este la prima încercare de a pătrunde în echipa pandură, el fiind la un pas de a semna cu echipa gorjeană și în urmă cu aproximativ 5 ani, când antrenor era la Pandurii Sorin Cîrțu.

Foto: ProSport

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.