RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Obiectivul Energiei Rovinari, clasarea în primele șase

/ 10 iunie 2014
Președintele Energiei Rovinari, Laurențiu Răuț, spune că în alegerea făcută pentru postul de antrenor al echipei de baschet a Energieia contat foarte mult faptul că Aleksandar Todorov are experiență în meciurile din competițiile europene. Echipele antrenate de Todorov au jucat în mai multe rânduri în Liga Balcanică, pe care a și câștigat-o, dar și în EuroChallenge, competiție în care va juca din nou cu Energia în acest sezon.

rai in tribunaRăuț spune că pe lângă un parcurs onorabil în competiția europeană, Todorov va avea ca obiectiv o clasare între primele șase în Liga Națională: „Este un antrenor cu un CV important, iar noi asta am căutat. Am căutat un antrenor cu experinţă în cupele europene, unde ne dorim un parcurs cât mai lung, dar şi în campionat, pentru că ne dorim în viitorul sezon o clasare în primele şase echipe din Ligă”. Nici Cupa României nu este uitată de șeful clubului gorjean, însă este conștient că păstrarea trofeului va fi o misiune aproape imposibilă: „Trebuie să ne apărăm şi cupa, pe care am reuşit să o câştigăm anul acesta. Va fi destul de greu să ne apărăm acest trofeu pentru că acum toţi adversarii îşi vor lua măsuri suplimentare de precauţie după ce s-a întâmplat la această ultimă ediţie de cupă. Noi am avut şansa a patra la acest trofeu, dar am reuşit să îl cucerim. Părerea mea este că Todorov este un antrenor cu destulă experienţă şi cred că poate să îndeplinească obiectivele echipei de baschet”, a mai spus Laurențiu Răuț.

www.sportingorj.ro
Comentează!

3 Comentarii până acum

  • valer spune:

    Buuun…deci avem noul antrenor si romanii de anul trecut, desi nu acestia au dus greul, as zice.Ce facem de ceilalti jucatori ? Aducem altii noi sau ii pastram pe cei de anul trecut ? As merge pe a doua varianta, un nucleu din cei de anul trecut, cu Watson, Darby, Milosevic, Djapa, cel putin…Altfel, cu lot nou, incepem iar cu scuzele :,, antrenor nou”…,,pana se omogenizeaza”…,,noi scheme de joc…” …si in cazul asta obiectivul nu mi se pare realist.

  • marian spune:

    Si cu Darby cum ramane,dlor conducatori?De ce nu-l mai vreti la echipa??!!

  • radu-talent spune:

    Pe 9 aprilie 2014,d-nul Raut declara ca-si doreste ptr.noul sezon locul 4-5,acum ne-o tranteste cu locul 6,dar oare nu se poate si mai „bine” adica unul din locurile7-8???Hai putin curaj ca se poate,cu atat mai mult cu cat ce este bun si joaca nu corespunde pretentiilor talentatului de pe banca si a lui…Astept cu nerabdare reactia celor din sala.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.