RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Două amicale în țară, cinci afară

/ 10 iunie 2014
Programul de pregătire al Pandurilor din această vară cuprinde, în planurile lui Grigoraș, și șapte jocuri de pregătire și verificare.

22În prima parte a pregătirii, cea pe care gorjenii o vor desfășura la Sibiu și Cisnădie, Grigoraș spune că ar dori să joace două meciuri: „Încercăm două amicale la Cisnădie, dar deocamdată adversarii nu sunt stabiliţi. Sunt echipe din Moldova, însă doresc să fac aceste meciuri în partea a doua a cantonamentului”, a precizat tehnicianul Pandurilor. Acesta spune că adevăratele teste pentru echipă se vor face în Austria, acolo unde vrea adversari cât mai puternici, cel puțin în partea a doua a cantonamentului de la Viena: „În Austria am decis să facem cinci jocuri de verificare. Trei sunt stabilite, e vorba de două meciuri cu două echipe din Ungaria şi un altul cu o echipă de liga a doua din Austria. Am cerut meciuri mai puternice, iar până la finalul săptămânii se decide cu cine vom mai juca celelalte două amicale. Mai erau două echipe, Ural şi Metalurg Donetsk, dar nu avem confirmarea”, a mai declarat Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.