RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vești bune legate de dos Santos

/ 9 iunie 2014
Oficialii Pandurilor trag speranțe că atacantul brazilian Alex dos Santos va continua să evolueze pentru echipa gorjeană și în sezonul următor.

dos santos„Aşteptăm răspuns pentru Alex. Impresarul Martinez a plecat în Brazilia. Pentru ca Alex să rămână la Pandurii trebuie să discute cu echipa de unde a venit. Noi, în mare ne-am înţeles, am făcut o ofertă bună. Cred că va fi prezent la reunire şi îşi va prelungi înțelegerea cu noi. Ar fi bine şi pentru el şi pentru noi, s-a adaptat, cunoaşte colectivul, este dorit, iubit de public. Alex şi Matulevicius ar putea să fie golgeterii României. Am rezolva problema atacantului. El poate juca şi în benzi şi în spatele vârfului. Important să primim ok-ul de la club”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu. Acesta a mai precizat că problema lui Elton da Silva este ca și rezolvată, el alegând să continue cu Pandurii în condiții similare cu cele din sezonul precedent după ce fratelui său, Erico da Silva, i-a fost activată clauza de transfer în această vară și a devenit jucătorul Pandurilor: „Pentru Elton contează că fratele lui mai rămâne la noi minim până în iarnă, aşa că vrea şi el să joace aici. Cu el ne-am înţeles, vine la reunire şi îşi va prelungi contractul”, a mai spus Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.