RSS post comments feeds rss email feeds twitter

SURSE. Aleksandar Todorov va pregăti Energia Rovinari

/ 9 iunie 2014

Conform surselor site-ului nostru, contractul cu tehnicianul originar din Macedonia, a fost parafat.

sport3

Numele fostului antrenor al echipei Balkan Botevgrad (Bulgaria) s-a vehiculat permanent în sânul echipei gorjene, sursele site-ului nostru afirmând faptul că Aleksandar Todorov va pregăti Energia Rovinari în următoarea stagiune. Cu Todorov pe bancă, Balkan Botevgrad a încheiat sezonul regulat al Ligii Balcanice, pe locul patru, avansând până în semi-finalele competiţiei. Acesta se află la prima experienţă ca antrenor în ţara noastră.

În urma acestei decizii, oficialii olteni ar trebui să înceapă alcătuirea lotului  pentru sezonul viitor, până în acest moment, doar Giordan Watson fiind o certitudine.

Vom reveni cu detalii.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • paul spune:

    Dlor.conducatori,umbla vorba prin targ ca nu-l mai doriti pe Darby la echipa!Ati innebunit??!!!Daca tineti cont si de parerea fraierilor platitori de abonamente care v-au sustinut cu tot sufletul ar fi bine sa nu faceti greseala asta!!Mai ganditi-va,totusi!!!Fanii il asteapta cu bratele deschise si nu concep sa inceapa sezonul fara Louis.Credeti-ma ca deia a inceput vuietul prin oras si s-ar putea sa faceti o mare greseala!!Facem cum facem si tot secundul-presedinte are ultimul cuvant,se pare ca el e batut in cuie acolo desi performanta cu Cupa se datoreaza in mare masura baietilor,el a avut doar noroc cu ei!!!

    • klauss spune:

      Se goleste cel putin 25% din sala fara Louis…iar echipa fara el si Nenanja are muuult mai multe sanse la retrogradare decat in primele 8…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.