RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sudul Vienei, prima opțiune pentru panduri

/ 9 iunie 2014
Pandurii este foarte aproape de a spune „da” ofertei celor de la Holiday Inn Vienna-South pentru locația cantonamentului austriac pe care echipa antrenată de Petre Grigoraș îl are stabilit pentru perioada 7-19 iulie.

hotel
Din cele trei opțiuni prezentate antrenorului Petre Grigoraș, acesta pare să opteze pentru stabilimentul aflat în sudul capitalei austriece, la marginea orașului, în apropierea unui teren de golf. În imediata apropiere a Hotelului Holiday Inn se află însă și trei terenuri de fotbal pe care Pandurii le-ar putea folosi în cazul în care opțiunea luată va fi și validată în aceste zile, așa cum spune președintele Mihai Prunariu că este de așteptat: „Săptămâna aceasta vom decide, dar 99% vom avea ca locație pentru cantonamentul din Austria Hotelul Holiday Inn Vienna-South”.

harta locatie cantonament

În alegerea locației, un roil important îl au terenurile de antrenament, conducerea gorjeană dorind ca măcar trei dintre jocurile amicale pe care echipa le va disputa să aibă loc pe terenurile pe care Pandurii se vor și antrena, fără să mai fie nevoie de deplasări suplimentare, precum și condițiile de refacere și o sală de forță adecvată.

 Amicalele, încă în stand-by

Deși au fost avansate câteva discuții cu prilejul vizitei făcută de președintele Prunariu în Austria săptămâna trecută, programul jocurilor amicale de verificare nu este unul stabilit în puncte clare. Președintele grupării târgujiene spune că au fost doar simple discuții, iar schimbări pot să apară oricând: „Nu am stabilit încă nimic nici în ceea ce privește jocurile amicale, au fost doar acele discuții legate de niște jocuri cu Metalurg Donețk, cu Ural, cu două echipe din Ungaria de primă ligă și una din liga a doua din Austria. Probabil se vor mai schimba, nu e sigur deocamdată programul jocurilor. De cantonament și tot ceea ce este legat de acesta se vor ocupa Eugen Pîrvulescu și Ion Șolea, care este organizatorul de competiții al echipei”, a mai precizat Mihai Prunariu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.