RSS post comments feeds rss email feeds twitter

OFICIAL. Aleksandar Todorov, noul antrenor al Energiei

/ 9 iunie 2014

Sursele site-ului nostru s-au confirmat, macedoneanul devenind astfel antrenorul Energiei Rovinari pentru sezonul 2014-2015.

index Conducerea clubului a bătut palma cu antrenorul originar din Skopje, Aleksandar Todorov. Aceştia s-au înţeles asupra unui contract valabil pentru sezonul 2014-2015, participarea Energiei în EuroChallange fiind unul din motivele ce l-au determinat pe fostul antrenor al celor de la Balkan Botevgrad, să aleagă deţinătoarea Cupei Românei.

În vârstă de 40 de ani, Todorov a trecut de-a lungul carierei pe la echipe precum KK Kumanovo, Vardar Skopje, Rilski Sportist Samokov, din noiembrie 2012, acesta pregătind echipa Balkan Botevgrad. CV-ul antrenorului  cuprinde mai multe trofee: două cupe ale Macedoniei, un campionat în Macedonia, dar şi o Cupă Balcanică.

Conform site-ului Total Baschet, Todorov a fost în vizorul formaţiei BC Timişoara în vara anului trecut, noul antrenor al Energiei sfătuindu-se şi acum cu managerul general al echipei de pe Bega, Leo DeMaio, în ceea ce priveşte preluarea băncii tehnice a oltenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.