RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Roxana Pătrașcu, învinsă de o azeră la CE de box feminin

/ 2 iunie 2014
Roxana Pătrașcu a ratat ocazia de a deveni medaliată la Campionatele Europene de Box feminin, competiție care este găzduită în aceste zile la București.

patrascu la nationala            Tânăra pugilistă gorjeană a boxat în sferturile de finală cu azera Leyla Javadova, oponenta sa primind decizia la puncte. „Roxana a boxat peste așteptări, a boxat foarte bine, dar când boxezi cu sportivi din fosta Uniune Sovietică este foarte greu să obții o decizie la puncte pentru că au mulți arbitri judecîtori care dau puncte… E dureros, dar Roxana este tânără, este la prima participare la o competiție de acest gen la senioare și are perspective frumoase în continuare. Au fost în competiție pugiliste care au 14-15 ani de box la senioare, cu participări la competiții Mondiale și Europene. Oficialii federației sunt mulțumiți prestația Roxanei, care a luptat de la egal la egal cu adversara ei”, a declarat Ninel Geică, antrenorul Roxanei Pătrașcu la CS Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.