RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gheban merge la Jocurile Olimpice pentru tineret!

/ 2 iunie 2014
Gorjul are cu ce se mândri, tânărul atlet Mădălin Gheban, de la LPS Târgu Jiu, a obținut recent un rezultat notabil care-l trimite în anticamera atletismului de înaltă performanță.

gheban si antrenor          Participând în Azerbaidjan la Trialul Atletic de la Baku, Mădălin Gheban a terminat pe locul al treilea în finala de la 800 de metri cu timpul de 1:52:90. Acest loc trei i-a asigurat atletului gorjean prezența la Jocurile Olimpice de Tineret ce vor avea loc în acest an în China, la Nanjing.

În urma competiției din Azerbaidjan, atletismul românesc va avea șapte reprezentanți la Jocurile Olimpice pentru Tineret Nanjing 2014, pe lângă gorjeanul Mădălin Gheban (800 m) calificându-se și: Ioana Gheorghe (100 m, 200 m), Gabriel Bitan (lungime), Ionuț Poștoacă (10 km marș), Rareș Toader (greutate), Carla Sescu (disc) și Alexandru Novac (suliță).

gheban

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.