RSS post comments feeds rss email feeds twitter

ACTUALIZARE. Antrenor străin la Energia

/ 1 iunie 2014

Din informaţiile apărute în ultimele zile, se pare că tehnicianul originar din Skopje, Aleksander Todorov, este cel care va pregăti Energia în următorul sezon.

Conform cotidianul local Gorj Exclusiv, dar şi mai multor surse ale site-ului nostru, numele tehnicianul Aleksander Todorov a fost cel mai vehiculat de oficialii gorjeni în ultima perioadă.  Acesta a venit la Târgu Jiu în urmă cu câteva zile, macedoneanul având o discuţie cu oficialii echipei ce s-a întins pe durata a trei ore. Conform sursei mai sus amintite, cele două părţi au bătut palma pentru un contract ce urmează a fi semnat în maximum o săptămână. CV-ul antrenorului de 40 de ani cuprinde mai multe trofee: două cupe ale Macedoniei, un campionat în Macedonia, dar şi o Cupă Balcanică, ultima echipă la care a antrenat fiind Balkan Botevgrad (Bulgaria).


„Am purtat nişte  discuţii cu un antrenor, în mare parte am ajuns la un acord cu respectivul. Suntem mulţumiţi de ce ni s-a prezentat, el este mulţumit de ce i-am prezentat, aşa că am bătut palma. Sper ca în cel mai scurt timp vom şi semna contractul, iar apoi vom începe perioada de transferuri. „Trebuie să avem o strategie bună, vom fi angrenaţi pe trei fronturi, trebuie să fim atenţi la selecţia de jucători”, a declarat şeful secţiei de baschet de la Energia, Radu baschet_65416700Stroescu, pentru cotidianul Impact în Gorj.

Stroescu nu a divulgat numele viitorului antrenor, pe motiv că acesta nu şi-a terminat încă treaba la actuala sa formaţie: „Până nu e semnat contractul nu spunem nimic. Ne-a rugat să nu-i dăm numele pentru că nu şi-a terminat treaba la echipa unde a lucrat. Îi putem face rău, e decizia lui. Eu ce pot spune despre el este că are un CV bun care a contat mult în alegerea făcută. A participat şi a jucat în competiţii europene, a câştigat campionate şi cupe. Îl ştiu de mai mult timp, îl urmăresc de câteva luni. Multă lume mi l-a recomandat, ne-am şi interesat ce fel de om este, ce antrenor este”, a mai declarat preşedintele secţiei de baschet, conform sursei amintite.

Staff-ul echipei va rămâne acelaşi în sezonul următor, Radu Stroescu urmând să ocupe funcţia de antrenor secund în continuare. Şi preparatorul fizic, George Lithopulous, va colabora în continuare cu Energia, viitorul tehnician acceptând condiţiile puse de olteni.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • paul spune:

    D-lor conducatori,umbla vorba prin targ ca nu-l mai doriti pe Darby la echipa!!Daca tineti cont si de parerea fraierilor platitori de abonamente care v-au sustinut cu tot sufletul,ar fi bine sa nu faceti greseala asta!!!Mai ganditi-va,totusi!!Fanii il asteapta cu bratele deschise si s-ar putea sa faceti o mare greseala!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.