RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Silviu Sanda: „Toate partidele se vor decide în ultimele minute”

/ 23 mai 2014

Prin evoluţiile sale, tânărul baschetbalist al celor de la CSŞ Târgu Jiu, Silviu Sanda, s-a înscris în cursa pentru MVP al Turneului Final, acesta purtându-şi echipa în fiecare meci spre victorie.

217072_4510369688411_364784235_n

CSŞ Târgu Jiu a izbutit şi cea de-a treia victorie de la Turneul Final, aceasta învingând la o diferenţă de 20 de puncte, scor 86-66, pe CSŞ Unirea Iaşi.

Reporter : Aţi reuşit să treceţi de faza grupelor cu trei victorii, dar aţi început mai greu jocurile. Ce părere ai ?

Silviu Sanda : Într-adevăr, am intrat mai greu în meciuri, dar mă bucur că am trecut cu bine peste primele trei partide. Sper să ajungem în ultima fază şi să reuşim să ne îndeplinim obiectivul.

Rep : Veţi întâlni Olimpic Baia Mare în semi-finale. Cum vezi această dispută ?

S.S : Toate echipele au ajuns la un nivel bun, iar acum, spre deosebire de anii trecuţi, noi nu mai suntem siguri de nimic. Oricine poate să învingă pe oricine. Partida cu Baia Mare va fi foarte grea.

Rep : Au fost multe meciuri extrem de echilibrate, te-au surprins echipele participante la acest Turneu Final ?

S.S : Pentru noi a fost un şoc, dar ne aşteptam la un Turneu Final echilibrat. Consider că absolut toate partidele se vor decide în ultimele minute.

Rep : Ce atmosferă a fost în sânul echipei înainte de acest Turneu Final ? Dar acum ?

S.S : Înainte de a începe turneul, atmosfera în echipă nu a fost tocmai bună, dar odată cu primul joc, am conştientizat că numai împreună vom reuşi să ajungem din nou campioni. Ne-am revenit pshihic şi am ştiut cum să ne impunem ritmul. Personal mă bucur când pot să-mi ajut echipa, dar avem nevoie şi de aportul bâncii de rezerve.

Echipa pregătiţă de Gabriel Bekeş şi Ionu Berca va da peste BC Olimpic Baia Mare în cea de-a doua semi-finală de la TF U16, sâmbătă (24.05), cu începere de la ora 15 :00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.