RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Pandurii, obligată să câștige la Odorhei

/ 20 mai 2014
Victoria celor de la Dinamo în fața Odorheiului nu schimbă foarte mult datele problemei în lupta pentru locul 4, însă poate acționa în mod pozitiv asupra nivelului de încredere al gorjenilor înaintea decisivei întâlniri cu HC Odorhei, o adevărată finală pentru ultimul loc de cupe europene.

IMG_9632             Dinamo a învins la București pe HC Odorhei cu 33-32 și le-a arătat băieților lui Liviu Andrieș că se poate. Lupta pentru locul 4 a fost relansată, șanse teoretice având chiar și Dinamo, însă este clar, echipele favorite la această poziție sunt cele care se vor înfrunta mâine, cu începere de la ora 19:00. Un meci decisiv, așa îl vede antrenorul Energiei, Liviu Andrieș, care spune că echipa gorjeană a plecat spre Odorhei cu gândul la victorie: „E clar că e un meci de care pe care. Eu un meci pe care vrem să-l câştigăm, cireaşa de pe tort. Mergem să câştigăm. E cel mai important joc al campionatului ţinând cont că toate lucrurile s-au rezolvat, mai rămâne doar locul 4 să se decidă”, a declarat tehnicianul echipei gorjene. Dacă în primul meci disputat între cele două echipe în play-off Odorheiul s-a impus la limită la Târgu Jiu, Andrieș vrea să repete evoluția și scorul din ultimele meciuri disputate la Odorhei, când Energia a reușit să obțină două victorii: „Rețeta victoriilor la Odorhei o mai avem. N-ar fi rău să se întâmple ca în turul sezonului regulat, dar, ca să fim mai liniștiți, mi-aş dori să repetăm reţeta din turul trecut de campionat când i-am învins la 9 goluri”, a mai declarat Andrieș.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.