RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Giordan Watson rămâne la Energia

/ 19 mai 2014

Oficialii echipei gorjene au ajuns la un numitor comun cu fundaşul american, urmând ca acesta să conducă atacurile Energiei şi în sezonul 2014/2015.

0010Sosit la Târgu Jiu în vara anului 2013, Giordan Watson a intrat rapid în inimile suporterilor gorjeni, aceştia apreciindu-l pe jucător de peste ocean ca fiind cel mai bun coordonator de joc de la promovarea echipei pe prima scenă a baschetului românesc. Evoluţiile americanului nu au trecut neobservate nici de conducerea clubului oltean, oficialii Energiei oferindu-i acestuia un contract pentru sezonul 2014/2015.

Watson a încheiat sezonul regulat cu o linie statistică de 11.7 puncte, 5.5 pase decisive şi 3.1 recuperări per partidă, acesta fiind şi cel mai folosit jucător din întreg lotul.

„E adevărat, ne-am înțeles cu Watson și s-a semnat și contractul așa că el va fi jucătorul nostru și în sezonul viitor. Suntem în negocieri avansate cu un alt jucător străin pe care l-am avut în lot și în sezonul trecut, în mare ne-am înțeles, dar încă nu s-a semnat contractul, așa că nu putem da nume ”, a declarat Laurențiu Răuț, preşedintele clubului Energia Rovinari.

Vă reamintim că în următoarea perioadă, oficialii olteni ar trebui să ajungă la o înţelegere cu un nou antrenor, acest lucru fiind prioritar şi pentru Laurenţiu Răuţ : „ Pentru noi este important să reușim să numim un antrenor în perioada următoare. Suntem în discuții preliminarii cu mai mulți antrenori, dar campionatele încă nu s-au încheiat, așa că nu am putut discuta prea mult, nu ar fi fost corect să discutăm cu antrenori cât ei încă sunt angrenați în competiții. Pe lista noastră sunt și antrenori români, dar și străini. În acest moment nu putem spune că e cineva favorit pentru preluarea echipei”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.