RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a învins pe Dinamo și mai speră la locul 4

/ 15 mai 2014
Energia Pandurii Târgu Jiu a reușit să se impună la București în fața celor de la Dinamo cu scorul de 33-27 (17-13), scor care o păstrează în continuare cu șanse la ocuparea locului 4, ultimul care asigură unei echipe din România participarea în cupele europene pentru sezonul viitor.

giotoiu dinamoDupă înfrângerea suferită pe teren propriu, Energia a mers la București cu o singură variantă, cea a victoriei și a obținut-o în urma unui meci pe care l-a dominat în totalitate. Cei mai buni marcatori ai Energiei au fost Acatrinei, cu 9 reușite, și Dinescu, autor a 7 goluri.

Acest meci încheie turul acestei faze a play-off-ului, unul în care HC Odorhei a obținut maximum de puncte. În etapa a IV-a, Energia va sta și va urmări cu interes duelul de la București dintre Dinamo și HC Odorhei așteptând un pas greșit al elevilor lui Vlad Caba. În etapa a V-a, pe 21 mai, Energia se va deplasa la Odorhei pentru ceea ce se întrevede a fi finala acestui turneu, iar pe 24 mai, la Târgu Jiu, se va încheia sezonul pentru gorjeni cu meciul cu Dinamo, meci care ar putea aduce calificarea trupei gorjene în cupele europene.

Clasament play-off (locurile 4-6):
1. HC Odorhei          2          2          0          0          58-50              6
2. Energia Pandurii 2          1          0          1          59-54              3
3. Dinamo                  2          0          0          2          51-64              0

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.