RSS post comments feeds rss email feeds twitter


Grigoraș: „Sper că vom reuși, cât de cât, să ne ridicăm la nivelul adversarului”

/ 12 mai 2014
Trupa lui Grigoraș este prima care dă piept cu noua campioană a României după ce aceasta și-a câștigat matematic titlul pentru acest sezon.

IMG_9589Urmare a victoriei din etapa trecută, când Steaua s-a impus la Cluj în fața „șepcilor roșii”, Laurențiu Reghecampf a decis ca în meciul cu Pandurii să-și odihnească o parte din piesele grele, așa că în această seară am putea vedea pe teren o echipă experimentală a noii campioane. Chiar și în aceste condiții, Grigoraș spune că nu crede că Steaua va avea o altfel de atitudine și că și având în teren rezerve sau jucători foarte tineri, campionii vor dori să-și onoreze titlul deja cucerit cu o nouă victorie. Mai mult decât atât, Grigoraș spune că Steaua va urmări să-și mențină jucătorii în priză pentru finala Cupei României, unde o va întâlni pe Astra: „Nu cred că Steaua se va distra. Eu cred că sunt jucători profesioniști, chiar dacă au câștigat matematic titlul vor încerca să nu-și iasă din ritm pentru că mai au finala cupei, mai e un trofeu în joc și sunt convins că vor face tot posibilul să rămână la un nivel înalt”, a declarat antrenorul Pandurilor.

            Pentru prima dată după mulți ani, Pandurii merge într-o deplasare la Steaua gândindu-se mai mult la a nu se face de râs decât la obținerea unui rezultat pozitiv. Descurajat de rezultatele obținute de echipa gorjeană în ultima vreme, Grigoraș nu afișează o stare de optimism, din contră, pare a se teme de un nou eșec: „Ce ne așteaptă pe noi luni? Ne va aștepta o partidă mai mult decât grea. Dacă ne-am chinuit cu Timișoara, cu Viitorul și alte echipe care au venit aici, va fi foarte, foarte greu cu Steaua… Lupta va fi dură și sper că vom reuși, cât de cât, să ne ridicăm la nivelul adversarului”, a declarat Grigoraș după ce echipa sa a fost egala Viitorului la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Adaugă comentariul tău


Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi făcut public) (obligatoriu)

WebsiteProtectie anti-spam (obligatoriu)
*

Comentariu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.