RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraș: „Nu ne permitem să nu câștigăm!”

/ 8 mai 2014

Grigoraș este fără victorie, fără punct și fără gol marcat de la revenirea sa pe banca echipei gorjene, lucru pe care-l suportă cu greu, dar pe care-l vrea schimbat cât mai repede.

IMG_7275Antrenorul Pandurilor este convins că echipa sa are o bună șansă de a scăpa de blestemul punctelor și meciurilor pierdute la Târgu Jiu. Pentru a fi cât mai sigur pe un succes ce ar putea însemna și descătușarea jucătorilor săi, tehnicianul nu este dispus să facă prea multe schimbări în echipă: „E posibil să apară 2-3 schimbări faţă de jocul trecut. Nu vreau să sacrific fiecare partidă pentru a cunoaşte jucătorii, oricum au fost sacrificate cele două de când am venit. Nu ne permitem să nu câştigăm ceva până la final, ne ducem în jos, Botoşaniul e la un punct, CFR-ul la rezultate directe e peste noi. Şi orice loc în clasament contează, orice punct câştigat sau pierdut contează. Sper să văd o atitudine de luptători până la final şi execuţiile tehnice chiar dacă nu ies măcar la dorinţă şi voinţă să vedem mai multe. E necesară victoria ca aerul. Trebuie să mergem înainte, mai sunt 4 etape şi măcar pe final să ştergem impresia foarte proastă pe care echipa a lăsat-o în acest retur”, a concluzionat Petre Grigoraș.

Privind doar clasamentul Ligii 1, oricine ar fi tentat să pună o favorită certă în meciul de astăzi și ea ar trebui să fie Pandurii, însă urmărind bilanțul ultimelor etape, balanța se înclină în mod evident spre oaspeții de la Viitorul. Echipa lui Gică Hagi este una dintre performerele ultimelor etape, Viitorul adunând în ultimele cinci etape nu mai puțin de 10 puncte în condițiile în care singurul meci pierdut l-a înregistrat în dauna Stelei, cel mai probabil vechea și noua campioană a României. În tabăra gorjeană, statistica este sumbră dacă o privești doar din perspectiva partidelor disputate în acest an, 11 la număr, meciuri din care Pandurii abia de au strâns 8 puncte, o zestre extrem de nesatisfăcătoare pentru o fostă participantă în grupele Europa League.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.