RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Viitorul Constanța 1-1 (0-0) – LIVE TEXT

/ 8 mai 2014

Pandurii caută încă primul succes de pe teren propriu din 2014, iar meciul cu Viitorul Constanța le poate aduce gorjenilor cele trei puncte de care au nevoie pentru a nu se scufunda și mai mult în clasament după ce au pierdut și poziția a șasea.

faza meci viitorulPandurii Târgu Jiu – Viitorul Constanța 1-1 (0-0)

Stadion „Municipal”, Târgu Jiu, spectatori: 2.500

Au marcat: dos Santos (min. 76) / Fl. Tănase (min. 82)

Pandurii: Mingote – Pleașcă (min. 76 Ungurușan), Erico, Mamele, Momcilovic – Anton (min. 68 Elton), Breeveld, Nistor – Shamsin (min. 68 dos Santos), Matulevicius, Nicoară. Antrenor: Petre Grigoraș.

Viitorul: Balauru – Moga, Mitrea, Larie, Toșca – Țîru – Benzar, Fl. Lazăr (min. 80 Dică), Marin (min. 80 Fl. Tănase), Băluță (min. 73 Daminuță) – Axente. Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă.

Cartonașe galbene: Nicoară (min. 27), Breeveld (min. 53) / Moga (min. 38), Larie (min. 40)

Arbitri: Adrian Comănescu – Adrian Ghinguleac, Marius Nicoară. Adiționali: Iulian Călin, Sorin Antonie.

Filmul meciului:

Min. 3: Nistor șutează de la 22 de metri, dar mingea trece peste poarta oaspeților.

Min. 15: Nicoară a centrat de pe stânga, dar Balauru a reținut fără probleme mingea ce se îndrepta spre Matulevicius.

Min.16: dublă ocazie pentru Pandurii. Shamsin a centrat de pe drepta, Balauru a ieșit pe sub minge, aceasta a ajuns la Nicoară care a șutat în portarul oaspeților. Mingea a ajuns apoi la Matulevicius, care din 9 metri, poziție centrală, a șutat la câțiva centimetri de stâlpul din stânga lui Balauru.

Min. 18: Mamele reia cu capul puțin peste poartă la un corner executat de Nicoară.

Min. 29: Oaspeții au avut șansa unui gol pornit dintr-o degajare a lui Balauru, dar Axente a fost blocat în ultimul moment de Mingote.

Min. 30: Shamsin alege o centrare în fața porții în locul unui șut din interiorul careului și nimeni nu este pregătit să reia spre poartă.

Min. 32: Marin șutează de la mare distanță, cu pământul, dar Mingote reține.

Min. 37: Ocazie imensă pentru Viitorul. O contră a oaspeților purtată de Axente duce mingea la Marin, șutul acestuia din interiorul careului mare, de la 12-13 metri, lovind bara porții lui Mingote.

Min. 41: Shamsin execută o lovitură liberă din unghi încercând să surprindă portarul, dar Balauru se întinde și respinge.

Min. 42: Nicoară centrează pentru Matulevicius dar acesta trimite direct în portar din 3 metri.

Min. 49: Nicoară a centrat de pe stânga, iar Nistor a trecut pe lângă minge la doar un metru de linia porții.

Min. 61: Reflex de senzație al lui Mingote la o lovitură de cap plasată de Axente, Pandurii scapă dintr-o situație dificilă.

Min. 62: Axente nu profită de o eroare a lui Mamele și șutează în plasa exterioară ratând deschiderea scorului.

Min. 76: GOOOOOOOOOOOOOL PANDURII!!! Elton a centrat de pe dreapta, Matulevicius a sărit peste minge, iar dos Santos, venit lansat din spate, a șutat la colțul lung din marginea careului mare pentru 1-0!

Min. 82: GOL VIITORUL!!! Pandurii primesc gol după un aut. Mingea este aruncată peste apărarea pandură, iar Tănase reia cu capul din apropiere restabilind egalitatea.

Min. 90: Mingote scoate in-extremis șutul lui Axente din 14 metri, iar șutul din afara careului expediat de Daminuță trece puțin pe lângă poarta pandură.

Min. 90+2: Dică ratează oprtunitatea de a tranșa meciul în favoarea oaspeților șutând de la marginea careului peste poarta lui Mingote.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • gabi spune:

    Pandurii Tg-Jiu,o rusine de echipa!

  • bubu spune:

    o mica observatie la golul viitorului…mamele lasa mingea sa treaca….

    • gabi spune:

      La golul Viitorului`petarda` de Mamele aluneca ptr a nu stiu cata oara!Asta a fost meci pierdut pe mana fundasilor centrali si a lu` `nea` Ungurusan, care sare 5 cm la centrare si a lui Mingote care la mingile pe sus e aerian…mortaciuni…Sa aduci altii Grig!…Auzi!..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.