RSS post comments feeds rss email feeds twitter

S-au stabilit semifinalele Cupei României la județ

/ 7 mai 2014

Faza județeană a Cupei României a ajuns la penultimul ei act în acest sezon, marți, la sediul Asociației Județene de Fotbal, efectuându-se tragerea la sorți pentru semifinalele competiției.

cupa r            Pentru un loc în finala din acest an se vor lupta Gilortul Târgu Cărbunești și Unirea Crușeț, în una dintre semifinale, în vreme ce a doua va opune celor de la Vulturii Fărcășești învingătoarei din partida AS Aninoasa și Internațional Bălești, un meci încheiat pe teren cu victoria celor din Aninoasa cu 1-0, dar care a ajuns la comisii în urma unei contestații făcute de Internațional Bălești. Partidele din semifinale se vor disputa în dublă manșă, tur-retur, primul meci urmând a se juca pe terenul primelor echipe trase la sorți, turul fiind programat pe 21 mai, în vreme ce returul se va juca pe 28 mai.

În acest an, finala Cupei României, faza pe județ, se va disputa la Bustuchin, acolo unde a fost recent inaugurată o nouă suprafață de joc: „Este acolo un gazon foarte bun, o suprafață de joc bună, cu vestiare și avem promisiunea primarului de acolo că, până la ora disputării finalei, se va face și o mică tribună”, a declarat Emanoil Popescu, secretarul general al AJF Gorj. Data finalei nu a fost încă stabilită datorită celor de la Gilortul Târgu Cărbunești, echipă care ar putea juca în finală, dar care are mari șanse și de a participa la barajul de promovare în Liga a 3-a: „Nu e stabilită data pentru că o vom face în funcție de calificarea Gilortului la baraj. Dacă vor juca baraj, atunci va trebui să așteptăm mai întâi programarea pe care FRF o va face și abia apoi vom hotărî când se va juca”, a mai spus oficialul AJF Gorj.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.