RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Obiectiv nou la Pandurii: „Să nu cădem mult!”

/ 28 aprilie 2014

Pandurii se află într-o situație delicată din care Grigoraș se teme că este greu să o scoată prea curând. Abia venit la Târgu Jiu, Grig spune că obiectivul echipei este acum acela de a limita pe cât posibil căderea din clasament.

  IMG_7275          Pauza de iarnă găsea echipa gorjeană cu șanse reale de a continua aventura începută anul trecut cu un nou sezon pe arenele europene. Pandurii a făcut însă pași importanți înapoi, în vreme ce Dinamo, FC Vaslui și CFR Cluj, chiar dacă au avut și ele destule sincope, au ținut o trasă mai bună, așa că acum clasamentul le refuză gorjenilor visul european. Pandurii sunt pe locul 6, la distanță mult prea mare de Dinamo, dar și de FC Vaslui, care are un +6 față de gorjeni, dar și un meci la Vaslui. În aceste condiții, gorjenilor le este greu să privească în sus și se uită cu teamă la ceea ce vine din spate. CFR Cluj, clasată pe locul 7, are doar un punct în spatele trupei lui Grigoraș, iar FC Botoșani, echipa de pe locul 8, este la cinci puncte distanță, asta fără o surpriză pe terenul Petrolului, meci terminat după închiderea ediției. Astfel, Pandurii, după ce a terminat sezonul trecut pe locul 2 și a încasat o sumă frumoasă din drepturile TV, ar putea înregistra o cădere dramatică în clasament, fapt care se va reflecta în mod evident și în bugetul echipei pentru sezonul viitor.

Antrenorul Petre Grigoraș a sesizat rapid pericolul ce paște echipa pe care tocmai a preluat-o și, dacă vrea un buget care să-i permită transferurile pe care le dorește, Pandurii trebuie măcar să-și păstreze poziția actuală: „Voi avea mult de muncă, iar la final vom trage linie şi vedem cine merită să rămână, să le prelungim contractele scadente în vară. Pentru asta am şi venit, ştiam că situaţie e grea, sunt trei săptămâni în care voi evolua personal lotul şi să vedem ce facem din vară încolo. E clar, obiectivul era compromis, chiar şi cu victorie era greu să te apropii de locurile de Europa League. Acum obiectivul e să nu cădem mult, dar la cum ne prezentăm…”, a declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.