RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bronz la Balcaniadă pentru Lupulescu

/ 28 aprilie 2014

Atletul târgujian Daniel Lupulescu, legitimat la CS Pandurii Târgu Jiu și antrenat de Viorica Dima, a realizat o performanță importantă la Campionatele Balcanice de Maraton.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA            Competiția s-a desfășurat la Belgrad, în același timp cu Maratonul Internațional din capitala Serbiei și s-a bucurat de o largă participare și de o importantă susținere din partea sponsorilor, care au asigurat o premiere frumoasă pentru cei care au obținut performanțe. Daniel Lupulescu a reprezentat România alături de Liliana Danci, de la CSM Reșița, și s-a clasat pe locul 3 la Balcaniadă și pe locul 8 în clasamentul general al Maratonului Internațional de la Belgrad. „Daniel Lupulescu a obținut o medalie foarte prețioasă. El a mai prins medalii la astfel de competiții, dar a făcut-o la echipe, acum fiind însă premiat la individual, ceea ce conferă medaliei de bronz obținută o mai mare greutate. Timpul obținut de Daniel în cursa de la Belgrad nu a fost cel mai bun obținut de el, însă traseul a fost unul extrem de dificil”, a declarat antrenoarea lui Daniel Lupulescu, Viorica Dima.

Daniel Lupulescu

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.