RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Georgescu: „Sper că ne-am învăţat lecţia după Final Four! ”

/ 24 aprilie 2014

Preşedintele executiv al celor de la CSU Asesoft Ploieşti, Ionuţ Georgescu, apreciază echipa Energiei ca fiind una puternică şi arţăgoasă, dar cu toate acestea, oficialul prahovenilor este dornic de revanşă în faţa câştigătoarei Cupei României.

2.BASCHET MASCULIN:CSU ASESOFT PLOIESTI-PINAR KARSIYAKA IZMIR, EUROCUP (23.10.2013)  Reporter: V-a surprins faptul că Energia a cucerit trofeul Cupei României ?

 Ionut Georgescu: Mai în glumă, mai în serios, cred că şi pe ei i-a surprins câştigarea acestui trofeu. Nu a fost însa o surpriză faptul că au jucat bine, întrucât Energia este o formaţie puternică, energică si arţăgoasă. Jucătorii s-au dăruit exemplar, au avut o libertate de exprimare nemaipomenită pe teren şi au meritat să câştige trofeul! Felicit încă o dată întreaga organizaţie a Energiei.

 Reporter: Cum vedeţi seria din playoff ?

 Ionuţ Georgescu: Play-off-ul este altceva, vorbim de o serie 3 din 5, unde forma de moment nu joacă un rol atât de important. Abordăm meciurile cu maximă seriozitate şi dorim să ne facem viaţa uşoară jucând ceea ce trebuie, ceea ce putem. Nu ne va fi uşor, dar sper că ne-am învăţat lecţia după Final Four! Dorinţa de a ne revanşa în faţa suporterilor noştri este foarte mare.

Reporter: După eşecul din semifinalele Cupei, există o motivaţie în plus ?

Ionuţ Georgescu: Energia a câştigat Cupa, ne-a bătut în semifinale, iar noi avem nişte jucători experimentaţi şi cu personalitate. Motivarea lor ţine de dorinţa clubului de a câştiga fiecare meci şi fiecare trofeu.

Reporter: Cele două jocuri de la Ploiesti nu vor fi televizate. Ce părere aveţi ?

Ionuţ Georgescu: Din păcate, Digi Sport are grila ocupată cu alte sporturi. Meciurile vor fi difuzate în premieră de Prahova Tv, urmând să fie transmise sâmbătă (meciul de vineri) şi duminică (meciul de sâmbătă) de la ora 10:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.