RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adina Amzucu, performanță notabilă în Turcia

/ 23 aprilie 2014

Tânăra atletă Adina Amzucu a reușit o performanță notabilă participând de Paște la un concurs internațional atletic rezervat juniorilor la Istanbul, în Turcia.

amzucu adina            În concursul de săritură în înălțime, gorjeanca noastră a sărit 1,64 m realizând cea mai bună performanță personală. Cu această performanță ar fi fost prima dacă nu ar fi fost introdusă o „săritură fantomă” a bosniacei Lamija Pasalic, o săritură pe care nimeni nu a vîzut-o, dar care a apărut în statistici. Astfel, ambele sportive au aceeași săritură, numai că Adina Amzucu a realizat-o din a doua în cercare. Ulterior, încercând să sară și peste ștacheta înălțată la 1,67, ambele sportive au ratat.

Antrenorul Adinei Amzucu, Ion Bură, consideră fantastic rezultatul obținut de eleva sa: „Avea înainte de acest concurs o performanță de 1,60 realizată în țară, acum a sărit 1,64 m. Este doar junioară III și avem mari așteptări. Dacă o vom duce la 1,70 m până la finalul anului va fi extraordinar”, a declarat reputatul antrenor gorjean.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.