RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciucur, sezon încheiat

/ 17 aprilie 2014

Înaintea meciului de la Botoșani, Pandurii se confruntă cu o nouă problemă medicală, unul dintre jucătorii lui Pustai urmând a spune adio sezonului în curs.

ciucur bragaPe lângă Distefano, care va reveni probabil la meciul cu Poli Timișoara, Pustai va avea la Botoșani un alt absent: „Ne confruntăm şi cu probleme de lot, la cele mai vechi a apărut şi o problemă la Ciucur. Acesta nu va mai juca până la final, a fost depistat cu apendicită şi trebuie operat. Este o apendicită sub acută. El a acuzat ceva dureri de două săptămâni, am crezut că este o pubalgie abdominală, dar a fost la ecograf şi i s-a recomandat operaţia”, a declarat antrenorul pandurilor.

Ciucur, originar din Moldova, se va deplasa cu echipa la Botoșani, iar după sărbătorile Pascale se va opera la Iași, acolo unde președintele executiv Eugen Pîrvulescu i-a recomandat să efectueze intervenția chirurgicală și pentru a fi mai aproape de casă.

www.sportingorj.ro 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.