RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Misiune imposibilă pentru Energia în playoff

/ 7 aprilie 2014

 Gorjenii au încheiat sezonul regulat al Ligii Naţionale de baschet masculin, ediţia 2013/2014, pe locul 8 şi vor întâlni Asesoft Ploieşti în prima fază a playoff-ului.

  IMG_4110-600x400

 Energia Rovinari va juca în playoff pentru a 3-a oară de la promovarea pe prima scenă a baschetului românesc, după un sezon regulat încheiat pe locul 8, cu un bilanţ de 15 victorii şi 11 înfrângeri. Astfel, oltenii vor da peste CSU Asesoft Ploieşti în primul tur al fazelor superioare, care se va decide după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

 Playoff-ul va demara pe data de 25 aprilie, iar Energia va disuputa primele două jocuri pe terenul campioanei en-titre. Meciul trei şi eventual meciul patru se vor desfăşura la Târgu-Jiu, iar dacă va fi cazul, meciul decisiv va avea loc la Ploieşti. De menţionat este că, cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată în aceste faze ale campionatului.

 Până pe data de 25 aprilie, însă, Energia Rovinari va întâni Asesoft-ul în semifinalele Cupei României, la Final-Four-ul de la Ploieşti din perioada 11-13 aprilie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.