RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângeri pentru Pandurii II și Jiul Rovinari

/ 4 aprilie 2014

Cele două echipe gorjene care au evoluat în această etapă au părăsit terenurile de joc învinse, Pandurii II cedând pe teren propriu cu 0-1 în fața celor de la FC Hunedoara, în vreme ce Jiul Rovinari a pierdut în deplasare, scor 2-1, la Vulturii Lugoj.

IMG_6941Într-un meci disputat pe „Municipal”, în fața a circa 2-300 de spectatori, printre care și jucătorii și antrenorii echipei mari, Pandurii II a început foarte prost meciul cu FC Hunedoara. Dârvaru a deschis scorul cu un șut de la distanță beneficiind și de un important aport din partea portarului Novabilschi. Gazdele au acuzat jocul și prima repriză a fost una în care elevii lui Adi Bogoi nu au reușit să pună mai deloc în pericol poarta hunedorenilor, asta chiar dacă la Pandurii II au fost trimiși să joace și Călin Cristea, Paulinho și Bud. Ultimii doi au fost schimbați în partea a doua a întâlnirii și, întâmplător sau nu, echipa a doua a Pandurilor a început să-și dea drumul la joc. Oaspeții au ieșit greu din propria jumătate, Pandurii II a forțat, dar jucătorii oaspeților și-au valorificat experiența și au păstrat rezultatul cu care au luat avantaj pe tabelă în minutul 5.

La Lugoj, Jiul Rovinari a pierdut cu 2-1 în primul meci după ce depunctarea echipei gorjene a devenit oficială. Rovinărenii au fost depunctați de federație pentru litigiile pe care Jiul le-a pierdut la comisii după ce mai mulți jucători și-au cerut drepturile salariale neacordate. Cu un minus de 18 puncte, dar cu perspectiva de a mai pierde și alte puncte din zestrea celor 9 cu care a rămas, Jiul Rovinari ar putea ajunge să retrogradeze, asta deși pe teren trupa lui Cătălin Trofin și-a făcut destul de bine datoria. Revenind la partida de la Lugoj, Ardelean a deschis scorul în minutul 21, iar Mainerici a stabilit rezultatul primei reprize marcând în minutul 40. În minutul 57, Stoica a marcat pentru gazde, iar meciul s-a încheiat cu succesul lugojenilor, care profită și de înfrângerea celor de la Pandurii II și urcă pe locul 5, loc de play-off.

Rezultatele etapei a XXI-a:

Vulturii Lugoj – Jiul Rovinari 2-1
FCM Reșița – Nuova Mama Mia 0-5
Pandurii II Târgu Jiu – FC Hunedoara 0-1
Muncitorul Reșița – Millenium Giarmata 0-2
FC Caransebeș – FC Avrig 3-0

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.