RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia îşi doreşte să încheie sezonul regulat cu o victorie

/ 3 aprilie 2014

Gorjenii se vor duela cu CSM Oradea în ultima rundă a sezonului regulat.

 tal si fanii

 În ciuda faptului că acest joc este unul fără miză atât pentru Energia, cât şi pentru CSM Oradea deoarece ambele formaţii îşi cunosc poziţia pe care vor încheia sezonul regulat, Radu Stroescu consideră că o victorie împotriva bihorenilor ar fi importantă pentru moralul echipei înaintea Final-Four-ului de la Ploieşti: „Contează foarte mult, vrem să câștigăm, vrem să terminăm sezonul regulat cu o victorie, cu capul sus. Suntem conștienți că putem să câștigăm. Avem forța să câștigăm cu Oradea, ca de altfel cu orice echipă. Nu contează cu cine jucăm, cred că și pentru echipa Oradei contează foarte mult rezultatul. Contează și pentru moral, contează foarte mult să învingem şi să câștigăm o mai mare încredere în noi, când mergem la Ploiești, la Final Four, să atacăm toate meciurile şi să obținem maxim acolo ”, a declarat Stroescu.

 Meciul dintre Energia Rovinari şi CSM Oradea va demara sambătă (5.04), cu începere de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, acesta fiind transmis în direct de Digi Sport.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.