RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maioreanu discută prelungirea contractelor cu mai mulți jucători ai Energiei

/ 2 aprilie 2014

Energia Pandurii Târgu Jiu se înscrie pe lista echipelor cu pretenții la titlu din viitorul sezon, aceasta este promisiunea făcută pe președintele Andrei Maioreanu.

maioreanu 12Nu doar aducerea de noi jucători ocupă poziții importante pe agenda președintelui secției de handbal a Energiei, ci și păstrarea celor mai buni jucători ai echipei gorjene din ultimul sezon: „Bineînţeles că negociez şi prelungirea unor contracte cu jucătorii Energiei. Cu doi dintre ei deja am parafat înţelegerea, Antonaru şi Giotoiu şi-au prelungit contractele. Cu Darius Apolzan am purtat discuţii şi şi-a dat acordul. Mai discut şi cu Dorin Dragnea, ştiţi că eu am o părere foarte bună despre el, îmi doresc să rămână şi el. Nici Asoltanei nu e foarte convins de ideea de a pleca. Vede şi el liniştea şi stabilitatea de la Energia, aici unde acestea sunt cuvintele de ordine”, a mai declarat Maioreanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.